De Trainingen

 
 

De trainingenMensen die in verbinding komen raken sterker gemotiveerd en komen in hun persoonlijke kracht te staan. Ook gaan ze de vreugde en de effectiviteit van de samenwerking ontdekken en komen zo sterker tot hun doelen. Het rendement is gebaseerd op een verandering in de mens zelf. Wij geloven niet in goed en fout, maar kijken naar mensen en processen vanuit het thema invloed. Wat is de invloed van mijn gedrag op de ander, wat is de invloed van mijn gedrag op onze interne en externe verbindingen? Het oordeel over goed en fout, brengt mensen vaak in blokkade, waardoor ze zich af gaan sluiten en niet meer verbinden. Door de trainingen wordt er een verhoging van de zingeving gecreëerd, ontstaat er meer plezier op de werkvloer, wordt het ziekteverzuim lager en ontstaat er vooral meer kracht in samenwerking.

De onderstaande trainingen zijn enkele voorbeelden van trainingen, maar u zit hier niet aan vast, wij maken met plezier een offerte voor u op maat.
 
 
   
 
 

Een training op maat?Een training op maat? Neem contact op met een van onze medewerkers.
 
 
 

Artikel deelnemer“En precies daarin onderscheidt contextueel management zich: het omvat alles, waar andere managementmodellen zich richten op functionele interactie en op z’n best heel even tippen aan andere aspecten. Inzicht in Nagy’s model is onontbeerlijk om te vatten waar ‘contextueel’ over gaat. Maar wie dacht dat het flink doorkauwen op taaie stof zou worden, die eerste twee dagen, vergist zich. Daarvoor is het te herkenbaar en dichtbij en tikken zowel de inhoud als de illustraties die trainer Hans Groeneboer moeiteloos uit zijn ruim twintigjarige ervaring opdiept te nadrukkelijk de spijker op de kop. Bij iedereen.”