Het verhaal

 
 

Het verhaalIn de vorige eeuw is het contextueel gedachtegoed ontwikkeld en vastgelegd door prof. Ivan Boszormenyi-Nagy. Al tientallen jaren wordt dit gedachtegoed met groot succes toegepast in de zorg- en welzijnsbranche voor het oplossen van problemen met verbinding en gedrag. Toen Franklin den Bleker in 2009 via een organisatietraining bij Hans Groeneboer hoogte kreeg van dit gedachtegoed, ontstond het idee dat dit gedachtengoed veel breder uitgerold zou moeten worden in het bedrijfsleven. Dit zou werkelijk een nieuwe impuls kunnen gaan betekenen voor samenwerking in organisaties! Door de samenwerking tussen Hans en Franklin ontstond het bedrijf Relinked, wat staat voor "in verbinding komen". Hans ontwikkelde een aantal op het bedrijfsleven toegesneden trainingen en Franklin zette zijn schouders onder de verkoop. Samen gaven zij de eerste contextuele management trainingen in Nederland. Nu, ruim twee jaar laten blijken deze trainingen te leiden tot werkelijke verandering in samenwerking en verbindingen in vele toonaangevende organisaties. Samen met een aantal nieuwe trainers wordt er hard gewerkt om het contextuele gedachtegoed verder uit te rollen, zodat vele organisaties hier hun voordeel mee kunnen doen!

ReLinked heeft als eerste trainingsbureau de slag gemaakt om het contextuele gedachtegoed naar het bedrijfsleven en het management te vertalen. Wij hebben nu zeven jaar ervaring en zien dat deze vertaling veel organisaties geholpen heeft om tot een effectievere samenwerking te komen. De "waste" in het gedrag van mensen veranderde in krachtige samenwerking, meer arbeidsvreugde en sterkere economische resultaten.
 
 
 

‘Het Nieuwe Samenwerken’ReLinked creëert het nieuwe samenwerken. In 7 stappen krijg je de medewerkers weer zichtbaar en verbonden.

 
 
 
dynamiek-in-verbinding1
Omdat we als pioniers van een volkomen nieuwe benadering in Nederland, maar ook in de wereld voorop lopen, kregen we veel vragen van managers die onze trainingen volgden en meer wilde lezen en studeren over dit gedachtegoed. Zij wilden dit gedachtegoed sterker integreren in hun organisaties. Hans Groeneboer schreef daarom, samen met Veresca van den Berge het eerste contextueel managementboek ter wereld genaamd “Dynamiek in verbinding”. Relinked mag zich exclusief marktleider noemen van deze vertaling en de toepassing in de wereld van organisatie en management.

Koop hier uw exemplaar.